ZABAVA NA OTOKU

Zabava ob zaključku sezone in nove plavajoče hišice

Portorož, 28. avgust 2018
V soboto, 1. septembra 2018, bo na Otoku v Marini Portorož potekala tradicionalna zabava ob zaključku sezone 2018. V sklopu zabave bo predstavljena tudi nova ponudba plavajočih hišic 3Maran 9.

Foto: Marina Portorož

Kot so sporočili iz Marine Portorož, je prireditev namenjena predstavitvi Otoka športa in zabave, ki ga krasita dve peščeni odbojkarski igrišči, otroško igrišče ter »beach bar«, kjer poleg gastronomskih užitkov nudijo tudi izposojo rekvizitov za vodne športe (sup, vodni skuter, tube …).

Letošnja zabava bo tudi priložnost za predstavitev najnovejše ponudbe plavajočih hišic, 3Maran 9, ki bodo na voljo tudi za nakup, in to s promocijskim popustom.

Foto: Marina Portorož

3Marani 9 so luksuzna počitniška idila v dotiku z naravo, ki prihajajo na trg v začetku leta 2019 in so manjši »bratje« vsem znanega plovila 3Maran 11. Vodne hišice, ki so dolge 8,7 m in široke 3,8 m, so primerne za 4 osebe in ponujajo udobje dnevnega prostora, kuhinje, spalnice ter kopalnice. Ponudbo
bogati razkošna terasa, ki iz G pomola, kjer bodo plovila privezana, ponuja pogled na celotno Marino Portorož.

Zabava se bo začela ob 17. uri z rekreativnim odbojkarskim turnirjem. Vmesno dogajanje bo popestril DJ, izvajale pa se bodo tudi promocije različnih koktejlov. Skozi dan bodo obiskovalce popeljale finalistke izbora za Miss Slovenije 2018, ob sončnem zahodu pa se bo večer zaključil s koncertom Tanje Žagar s skupino.

Uredništvo