O NAS

Vabilo k sodelovanju

Primorski odmevi so nov časopis za področje slovenske Istre, ki bo izhajal enkrat mesečno kot brezplačnik. V svojih poštnih predalih ga bo vsak mesec našlo šestnajst tisoč petsto gospodinjstev v štirih obalnih občinah. Poleg tiskane izdaje smo za vas pripravili tudi elektronsko različico, na kateri boste lahko poleg vsebin iz tiskane izdaje dnevno prebirali nove, aktualne prispevke o dogajanju na obali.

Kljub že tisočkrat slišani paroli s strani mnogih novih časopisov, da želijo odigrati povezovalno vlogo v lokalni skupnosti, smo se tudi sami odločili sprejeti ta zahteven izziv in dokazati, da tega nismo napisali zgolj zato, ker se lepo sliši, ampak je to naš resnični namen. Seveda tega cilja ni mogoče doseči brez pomoči bralcev, zato vam bomo iskreno hvaležni, če nam boste ponudili priložnost, v zameno pa bomo mi v projekt vložili naše znanje, čas, trud in srčnost. Prepričani smo, da nam skupaj lahko uspe.

Živimo v času, ko sta hitrost in množičnost dogajanja človeškim čutom velikokrat neulovljivi, zato vas vljudno pozivamo, da nas o dogodkih okrog vas obveščate tudi sami – nam preko družabnih omrežij ali elektronske pošte pošljete videoprispevek, napoved dogodka, ki ga organizirate, zgodbo o dogodku, ki ste ga izvedli, kakšno posrečeno fotografijo ipd. Tako bomo lahko v naše vsebine vključili čim več aktualnih dogodkov, vi pa boste aktivni soustvarjalci časopisa / portala. Za vsako zgodbo se namreč skrivajo ljudje, ki so jo ustvarili, živeli, občutili. Brez njih niti zgodb ne bi bilo. Ljudje so torej tisti, ki zgodbam vdahnejo dušo. Naj bo naš časopis tudi vaš časopis, Ali kot pravi slogan, ki smo si ga izbrali: “Tvoja Istra, tvoj časopis.”

Uredništvo