TAKSI PREVOZNIK

V Koper prihaja nov taksi prevoznik Cammeo

Koper, 29. junij 2018
V Koper prihaja nov taksi prevoznik Cammeo, ki že uspešno posluje v Ljubljani, Mariboru in Kranju. Z delovanjem v Kopru bo začel v ponedeljek, 2. julija 2018, ob 8. uri. Taksi bo mogoče naročiti prek mobilne aplikacije Cammeo ali klicnega centra. Tako startnina za vožnjo kot vsak kilometer vožnje bosta znašali 0,85 evra, prve tri dni delovanja pa bo vožnja znotraj Kopra brezplačna.

Foto: Cammeo FB

Kot so sporočili iz družbe Cammeo, na ulice Kopra pošiljajo prvih 10 vozil, ki jih bodo uporabniki prepoznali po enotni barvi in modelu. Z enotno ceno 0,85 evra na prevoženi kilometer bo Cammeo najugodnejši taksi prevoznik v Kopru. Štartnina bo ravno tako znašala 0,85 evro, čakalna ura pa 20 evrov. Cammeo pri svojem poslovanju ne bo uporabljal dodatnih tarif, kar pomeni, da je cena vožnje enaka v kateremkoli delu dneva in ne glede na razmere na cesti. Za uporabnike bodo poskrbeli izučeni in profesionalni vozniki v črno-belih službenih oblačilih.

Foto: Cammeo FB

O taksi prevozniku Cammeo

Družba Cammeo je bila ustanovljena leta 2006 na Reki. Trenutno deluje v desetih hrvaških mestih, kjer je prisotnih več kot 410 avtomobilov. Doslej je storitev Cammeo uporabilo že več kot 27 milijonov potnikov iz 119 držav. Prihod v Koper za Cammeo predstavlja širitev na slovenskem trgu, v nadaljnjih načrtih skupine pa je širitev tudi v druge države v regiji. V Sloveniji bo taksi Cammeo deloval v okviru družbe CFLEET, taksi prevoz in storitve d.o.o.

Foto: Cammeo FB

Uporabnikom operacijskih sistemov Android in IOS je v spletni trgovini Google Play že na voljo mobilna aplikacija Cammeo, ki jo je Cammeo razvil v luči sodobnih pristopov k naročanju prevoza in pričakovanj uporabnikov. Aplikacija omogoča enostavno naročanje prevoza in plačevanje z Visa ali MasterCard plačilno kartico. V aplikaciji ima uporabnik vpogled v lokacijo vozila, stalno nadzira čas prihoda ter je vnaprej seznanjen z voznikom in njegovo oceno, na koncu vožnje pa ima tudi možnost oceniti storitev in s tem dodati svoj del k stalni nadgradnji storitve.

Foto: Cammeo FB

Poleg mobilne aplikacije bodo uporabniki prevoz lahko naročili tudi s klicem v klicni center, 24 ur na dan in vse dni v tednu, na telefonski številki 05 777 1212.

Ob začetku poslovanja v Kopru bodo prve tri dni vsi prevozi znotraj Kopra brezplačni. Cammeo, ki je na voljo vsem generacijam in družbenim skupinam, želi kot največji taksi prevoznik v regiji spremeniti navade ljudi in omogočiti cenovno dostopen, urejen in udoben taksi prevoz na želeno destinacijo.

Cammeo trenutno v Kopru razpolaga z desetimi vozili in zaposluje dvajset voznikov, vsekakor pa je cilj družbe v
prihodnosti povečati kapacitete na 40 avtomobilov in zaposliti vsaj 80 ljudi.