ZIMSKE POČITNICE

Tematske dogodivščine za otroke med zimskimi počitnicami

Lucija, 14. februar 2018
Prijazna in zabavna animacijska ekipa, ki si je nadela ime Morje, je za čas zimskih počitnih pripravila posebno ponudbo tematskih dogodivščin po biserih slovenske obale, ki so namenjene otrokom od 6. do 12. leta starosti, ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov pa ponujajo brezplačno pustolovščino.

Foto: Letak s ponudbo v času počitnic

“Medtem ko si boste vi svoj prosti čas izbrali, se bodo vaši otroci z nami brezskrbno igrali in veselo izobraževali,” sporočajo v Morju.

Tematske dogodivščine za otroke vključujejo animacijo, organizacijo in zavarovanje, tematsko vodenje po standardih interpretativnega vodenja, spoznavanje naravne in kulturne dediščine, izobraževalne aktivnosti na svežem zraku, edinstvene zgodbe o lokalnem okolju, nepozabna interaktivna doživetja z novimi prijatelji, kreativne delavnice, didaktične igre, lov na sladek zaklad ter personaliziran simboličen spominček na dogodivščino.

Izbirate lahko med tremi pustolovščinami:

Postani kot hrabri vitez v Piranu

Otroci bodo skozi igro in zabavo doživeli skrivnosti Pirana, kot so legende o mestu, znamenitosti Tartinijevega trga, Tartinijevo glasbo, nastanek mestnega obzidja in zavetnika mesta viteza sv. Jurija. Termini piranske dogodoviščine so 19. februar, 26. februar ter 30. april 2018.