DOGODKI ODPADEJO

Slaba vremenska napoved odnesla prireditve

Obala, 31. avgust 2018
Jutrišnja sobota bo zaradi napovedi slabega vremena močno kulturno okrnjena, saj se je kar nekaj organizatorjev odločilo, da načrtovane prireditve odpovedo.

Foto: WK

V ŠOUP-u so že napovedali, da bodo v primeru slabega vremena predstave v petek in soboto potekale v Centru mladih Koper, v nedeljo pa v Taverni, spremenili so le prizorišče osrednje sobotne predstave ob 21. uri, ki ne bo v CMK-ju, temveč prav tako v Taverni.

Foto: WK

Kljub temu zagotavljajo, da se bodo umetniki nedvomno potrudili nastopati tudi na ulici, v kolikor ne bo deževalo. Obiskovalcem bodo informatorji tekom festivala na voljo na Titovem trgu, preko apikacije Messenger in na telefonski številki ŠOUP 031 452 000.

Iz Avditorija Portorož so sporočili, da odpade Solinarski praznik, ki je bil načrtovan že prejšnjo soboto, pa so ga prav zaradi vremena prestavili na jutrišnjo. Očitno bo moral počakati na boljše čase.

Tudi organizacijski odbor Bobičijade, ki bi morala svojo premiero doživeti jutri, je sporočil, da je zaradi neugodne vremenske napovedi prireditev odpovedana. O novem datumu bodo obvestili pravočasno.

Zaključek sezone v Marini Portorož bo prav tako moral počakati, saj je zabava na tamkajšnjem otoku športa in zabave odpovedana.

Uredništvo