MESEČNI PROGRAM

Sezono Gledališča Koper bo sklenil Primorski poletni festival

Koper, 30. maj 2018
V Gledališču Koper so pripravili še zadnji mesečni program za letošnjo sezono, ki se bo sklenila 8. julija z zaključkom Primorskega poletnega festivala.

Foto: Trojno življenje Antigone, avtor: Barbara Čeferin

Kot so sporočili iz Gledališča Koper, si lahko v prvi polovici meseca ogledate produkcije gledališke šole za otroke. K ogledu predstav vabijo tudi tiste otroke, ki razmišljajo, da bi se jim v prihodnji sezoni pridružili in se preizkusili na odru. Druga polovica junija bo posvečena Primorskemu poletnemu festivalu, kjer se bo na različnih lokacijah zvrstilo več kot 20 dogodkov, med katerimi bo vsak našel nekaj zase. Med vrhunce festivala zagotovo sodita festivalska premiera Kraljica mati z Natašo Barbaro Gračner in Alešem Valičem v glavni vlogi ter mjuzikal Vročica sobotne noči, ob katerem se bomo zabavali v portoroškem Avditoriju. Vstopnice za dogodke v sklopu festivala so na voljo pri blagajni koprskega gledališča in v spletni trgovini.

Foto: Trojno življenje Antigone, avtor: Barbara Čeferin

Poseben opomnik je namenjen abonentom, ki si lahko v okviru izbirnih predstav v nedeljo, 17. junija, ob 21. uri ogledajo predstavo Trojno življenje Antigone. Predstavo si lahko ogledajo vsi tisti abonenti, ki tekom sezone niso videli predstave Cucki ali Sovražnik ljudstva. Za rezervacije in ostale informacije so v delovnem času blagajne dosegljivi na tel. št. 05/66 34 380 ali na info@gledalisce-koper.si.

Prav tako koprski gledališki delavci sporočajo, da se v ponedeljek, 4. junija, začenja predvpis abonmajev za gledališko sezono 2018/2019. V njihovem mesečnem programu boste našli tudi program predstav, k vpisu pa ste vabljeni tako stari kot tudi novi abonenti. Gledališče Koper prisrčno vabi v njihovo družbo tudi v prihodnji sezoni.

Povezane vsebine:

Četrt stoletja Primorskega poletnega festivala