ŠTEVILNE AKTIVNOSTI

Septembra znova v Medgeneracijski center Izola

Izola, 29. avgust 2018
Po koncu počitnic bo znova živahno v Medgeneracijskem centru Izola, ki deluje pod okriljem tamkajšnjega doma upokojencev. V ponedeljek, 3. septembra 2018, bodo namreč na stežaj odprli vrata za vse, ki želijo kakovostno preživeti svoj prosti čas. Kot zagotavljajo v centru, je njihov program aktivnosti še bolj pester in omogoča številne možnosti za medgeneracijsko druženje.

Za ohranjanje telesne zmogljivosti in boljše počutje priporočajo obisk gibalnih in plesnih dejavnosti. Na kuharskih delavnicah, ki bodo po novem na sporedu dvakrat tedensko, bo priložnost za osvojitev novih kulinaričnih spretnosti. Obiskovalci centra se bodo prav tako še naprej učili pravilno uporabljati svoj pametni telefon in prenosni računalnik, lahko bodo ustvarjali različne izdelke, uživali v poeziji in slikarstvu, se srečevali z aktualno problematiko starejših in upokojencev, se družili ob pikadu, šahu, igrah s kartami …

Foto: MCI

Foto: MCI

Zanimive teme pripravljajo tudi v sodelovanju z Zdravstvenim domom Izola, Centrom za socialno delo Izola, Slovenskim društvom hospic, Komunalo Izola in Ljudsko univerzo Koper, so zadovoljno sporočili in dodali, da so se jim pridružili še KUD Erato Izola, KD harmonikarjev Izola, MD Svetilnik Koper, Fakulteta za vede o zdravju ter domače šole in vrtci.

“Veseli smo, da se je na naš naslov obrnilo tudi kar nekaj Izolank in Izolanov, ki želijo prenesti svoje znanje in izkušnje na druge v duhu prostovoljstva. Medgeneracijski center v Livadah 7A je kraj prijetnega druženja in sodelovanja za vsakogar, zato še naprej prijazno vabljeni na obisk,” so še zapisali.

Uredništvo

Povezane vsebine:

Pester september v Mestni knjižnici Izola

Pomagajmo družini, ki ji je požar uničil stanovanje