DOBRODELEN RADIO CAPRIS

S hladilnikom toplega srca ogreli marsikatero otroško srce

Koper, 16. januar 2018

V dobrodelni akciji Hladilnik toplega srca zbrali 1,5 tone najrazličnejših izdelkov. Skupno so v decembru odpravili 100 družinskih paketov in dodatnih 100 sladkih paketov za otroke. Z akcijo sta Radio Capris in Zveza prijateljev mladine Slovenije polepšali konec leta mnogim otrokom in mladostnikom.

Foto: Radio Capris

Kot so sporočili z Radia Capris, so s pomočjo Zveze prijateljev mladine Slovenije ves december na številnih lokacijah zbirali hrano, igrače, higienske pripomočke, skratka vse, s čimer bi otrokom in mladostnikom omogočili čim lepši konec leta. Po ocenah Brede Krašna iz Zveze prijateljev mladine Slovenije je bilo narejeno veliko delo, ne le, ker je pomoč prejelo okrog 700 ljudi, ampak tudi zato, ker si je zaradi akcije marsikdo upal stopiti naprej in zaprositi za pomoč.

Foto: Radio Capris

»S pomočjo velikodušnih poslušalcev, strank ter pokroviteljev smo Caprisovci ponovno dokazali, da je na Obali ljudem mar za soljudi, in skupno zbrali kar 1,5 tone najrazličnejših izdelkov. Vse zbrane izdelke smo vsakodnevno predajali članom Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki so pakete pomoči potrebnim dostavljali že tekom decembra, pomoč pa se je nadaljevala tudi v januarju,« so zapisali v sporočilu za javnost.

Foto: Radio Capris

Skupno so v decembru pripravili 100 družinskih paketov, da bi bili prazniki še lepši in predvsem slajši, pa so pripravili še 100 dodatnih sladkih paketov za otroke. Seveda brez panetonov ni šlo, na koncu akcije so jih zbrali več kot 150.

Foto: Radio Capris

Na Radiu Capris so še dodali, da je Zveza prijateljev mladine Koper večino paketov distribuirala kar po šolah, številni otroci pa so pokazali svojo dobrosrčnost, ko so se samostojno odzvali na akcijo s in darovali tudi sami.

Krašna pa je ob koncu posredovala še dobro novico, projektu se je namreč pridružil tudi SportForum Slovenija, s katerim so za darila zbrali 400 žog.

Povezane vsebine:

Radio Capris – Za uspešno prihodnost je potrebna pozitivna vizija

Radio Capris ne prodaja svojih barv politiki

Radio Capris podira rekorde