PROMOCIJSKO SPOROČILO

Pridružite se ljudem z vizijo in začnite z Varčevalnim načrtom v vzajemne sklade

Kdor zna varčevati, je v življenju uspešnejši. Varčevati namreč pomeni, da se uspemo zavestno odreči nekim trenutnim potrebam v zameno za doseganje temeljnih ciljev. Pomeni, da ne nakupujemo impulzivno, ampak premišljeno.

Z drugimi besedami to pomeni, da preučimo svojo porabo in ugotovimo, kje lahko prihranimo denar. Znanstveniki so ugotovili, da so v življenju uspešnejši tisti ljudje, ki živijo skromno, za začetek vozijo rabljen avto ter naložijo denar v svojo prihodnost, namesto da bi ga sproti zapravili. Varčevati pomeni, da uspemo odložiti takojšnjo zadovoljitev svojih želja in potreb. Prav to je značajska poteza mnogih ljudi, ki so obogateli in ki kljub svojemu bogastvu ne živijo premožnih življenj z osmimi hišami, ki so že marsikaterega lahkomiselnega zvezdnika pognale v bankrot.

Varčevati pomeni imeti pred očmi svojo prihodnost, ne zgolj svoje sedanjosti.

Zato bi vam radi predstavili prednosti Varčevalnega načrta v vzajemne sklade, s katerim si lahko tudi vi zagotovite uresničitev svoje vizije:
– gre za enostavno in učinkovito obliko varčevanja,
– v primerjavi s klasičnimi bančnimi varčevanji lahko dosegate višje donose,
– mesečna vplačila v izbrani vzajemni sklad so že od 25 evrov naprej,
– varčevanje nima časovne omejitve in ga lahko prekinite kadar koli,
– za vplačila v vzajemne sklade družbe Eurizon Capital ne plačate vstopne provizije.

Nagradna igra! Če Varčevalni načrt sklenete do 30. novembra, pa se potegujete še za najnovejši Applov iPhone8. Naj se vaša prihodnost sliši čim bolj jasno.

Več informacij o ponudbi in nagradni igri na: www.intesasanpaolobank.si/varcevalni-nacrt

Banka Intesa Sanpaolo d. d. je uradni pooblaščeni distributer tujih investicijskih skladov Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund za območje Republike Slovenije.

Investicijski skladi niso bančni produkt. Naložbe v investicijski sklad niso vključene v sistem zajamčenih vlog, ki veljajo za vloge v Republiki Sloveniji.

Banka Intesa Sanpaolo d. d., Pristaniška ulica 14, 6502 Koper, Slovenija, matična številka: 5092221000, ID za DDV: SI98026305, registrski organ: Okrožno sodišče v Kopru, osnovni kapital: 22,173.218,16 EUR, BIC: BAKOSI2X, poravnalni račun: SI56 0100 0000 1000 153.