POČITNIŠKO VARSTVO

Počitniški program v piranskem in lucijskem EPI centru

Piran, 5. junij 2018
Iz Mladinskega EPI centra Piran (nekdanji Obrambni dom) sporočajo, da bodo od 26. junija do 13. julija ter od 6. do 31. avgusta 2018 organizirali program počitniškega varstva za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole.

Foto: EPI center

Otroke bodo sprejemali vsako jutro od 7.30 do 8.30 in jim nato postregli z malico, da bodo lahko sodelovali na dopoldanski vodeni dejavnosti. Izgubljeno energijo si bodo lahko povrnili s kosilom, njen višek pa znova porabili na popoldanski vodeni aktivnosti, od 15.00 do 16.00 pa organizacija dejavnosti prepuščena njim.

Program dejavnosti sestavljajo družabne in druge igre, sprehodi v Fieso, Piran in na Bernardin, izleti, ogledi in obiski drugih organizacij, različne ustvarjalne delavnice in literarno-ustvarjalna delavnica v sodelovanju z Mestno knjižnico Piran.

Foto: EPI center

V program bodo sprejeli najmanj 10 in največ 20 otrok, zanj pa bodo starši odšteli 30 eur na teden oz. 6 eur na dan. Iz EPI centra vljudno prosijo, da starši svoje otroke obvezno predhodno prijavijo, prijava je možna do 15. junija.

V Mladinskem EPI centru v Luciji počitniškega varstva ne bodo organizirali, za otroke in mlade pa bodo od 26. junija do 20. julija ter od 13. do 31. avgusta 2018 pripravili počitniško druženje, v okviru katerega bo od 9. do 15. ure organiziran klubski program, druženje, družabne in druge igre, branje pod krošnjami in jezikovne delavnice. Predhodne prijave niso potrebne, torej se je potrebno le odpraviti do Epi centra, ki se nahaja v hiši Faros, na Fazanski 1 v Luciji.

Za vse informacije so na voljo na elektronskem naslovu epicenter@simcpiran.si in telefonski številki 041 71 91 33.

Povezane vsebine:

Patricija Lovišček: Kot družba bi se lahko od otrok z avtizmom marsikaj naučili