POSLANSKI OBISK

Piran obiskala poslanska skupina SD

Piran, 17. september 2018
Župan Občine Piran Peter Bossman je danes sprejel poslansko skupino stranke SD, ki se je na pobudo poslanke mag. Meire Hot udeležila delovnega obiska poslanske skupine na območju občine Piran. Poslanka mag. Hot je na delovnem obisku poslance Socialnih demokratov seznanila s ključnimi razvojnimi izzivi širšega območja občine Piran, med drugim se je v okviru obiska skupina sestala z vodstvom piranske občine.

Foto: Ariana Buzleta

Kot so dejali na piranski občini, se je terenskega obiska udeležil tudi predsednik Državnega zbora RS mag. Dejan Židan, ki je skupaj z županom Petrom Bossmanom, poslanko mag. Hot in vodjem poslanske skupine Matjažem Hanom v avli Občine Piran podal izjavo za javnost.

»Stranka Socialni demokrati nadaljuje tradicijo obiskov posameznih krajev po Sloveniji, saj smo prepričani, da lahko dobre zakone sprejemamo le, če na terenu spoznavamo težave vseh državljank in državljanov. Odločili smo se, da letos najprej obiščemo Piran, ker gre za turistično destinacijo izjemnega pomena za vso Slovenijo, pa tudi zaradi volilnega uspeha mag. Meire Hot, ki v Ljubljani že postaja pomemben glas za slovensko primorje,« je dejal mag. Židan.

 

Foto: CC

»Zelo sem vesela in ponosna, da se je poslanska skupina SD odzvala vabilu in skupaj s predsednikom obiskala našo občino. Vso volilno kampanjo sem poudarjala, da bom močan glas Pirana v Ljubljani. Zato je zame zdaj ključno, da so moji kolegi naše težave spoznali iz prve roke,« je izpostavila mag. Meira Hot.

Poslanska skupina stranke SD je najprej obiskala Padno, kjer jim je direktor Turističnega združenja Portorož predstavil turistično strategijo, obisk so nadaljevali na Aerodromu Portorož, kjer so se sestali z vodstvom družbe. Svoj delovni obisk sozaključili na srečanju z vodstvom Območne organizacije Socialnih demokratov Istra v Portorožu, so še sporočili z Občine Piran.

Uredništvo