AKTUALNO

Novo v Talasu Strunjan – svet savn s kar sedmimi savnami

Ob strunjanskem velikem bazenu z ogrevano morsko vodo je svet savn, kjer ste se doslej lahko razvajali v petih savnah in v brbotalniku. Letos marca pa so temu dodali še dve novi savni in teraso za počivanje na prostem.

Nova infra savna detox omogoča savnanje tudi tistim, ki ne prenašajo dobro visokih temperatur. Bistvo učinka IR savnanja je namreč globlje pregrevanje tkiva in učinkovito razstrupljanje telesa že pri nižjih temperaturah.

Z redno uporabo te savne krepimo imunski sistem in na prizanesljiv način »treniramo« srčno-žilni sistem.

Infrardeče sevanje sprošča mišice in omogoča hitrejšo regeneracijo po športnih aktivnosti.

Nova je tudi parna savna s solnim pilingom. V savni se lahko natrete z morsko soljo in s tem spodbudite regeneracijo kože, da bo mehka in pomlajena.

Ujemite promocijski 15 % popust: 3-urno savnanje in kopanje aprila stane le 15,30 EUR. Popust velja od 3. – 30. 4. 2018.

Eterična olja v savni prečistijo dihalne poti, krepijo imunski sistem in sproščajo, redno savnanje pa tudi zmanjša pogostnost prehladov. Posebnost strunjanskih savn, ki jo nekateri že poznate, je finska himalajska savna. Njena stena iz himalajske soli generira negativne ione, ki dobrodejno vplivajo na počutje, še posebej na delovanje možganov, saj pospešujejo preskrbo s kisikom.

Nekaj posebnega pa je tudi finska savna, ki omogoča lep pogled na oleandre in drugo mediteransko rastlinje. Razvajate se lahko še v turški in aroma savni, v klasični infrardeči savni, v jacuzziju z ogrevano morsko vodo, ob ledenem vodnjaku in na novi terasi na prostem.

Ste za večerno plavanje? 2-urni vstop v bazene z morsko vodo med 18. in 21. uro stane samo 6 EUR.

Talaso Strunjan, 05 676 44 26, booking@terme-krka.si, www.terme-krka.si