ŠTUDENTSKE VOLITVE

Novi predsednik koprskih študentov je Jure Ciglar

Koper, 13. september 2018
Študentski poslanci so na ponedeljkovi seji potrdili novega predsednika Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP). Funkcijo je prevzel Jure Ciglar, triindvajsetletni študent Fakultete za management Koper, so sporočili s ŠOUPa.

Foto: FB

Jure Ciglar je delovanje ŠOUP spremljal od začetka študija ter pričel v študentskem organiziranju delovati in prispevati v času sprejemanju Zakona za urejanje položaja študentov, kot član Komisije za etična vprašanja Univerze na Primorskem pa deluje od leta 2016, so zapisali v študentski organizaciji.

V svojem programu je izpostavil pomen štipendijskih skladov za socialno ogrožene ter nadarjene študente in pomembnost sodelovanja študentov z lokalno skupnostjo in Univerzo na Primorskem.

Foto: SOUP

»Najbolj pomembno je, da študentom tudi v prihodnje nudimo podporo in prostor, v katerem lahko koristijo ali prispevajo pri izvedbi dejavnosti na področju kulture, izobraževanja, športa in drugih interesnih področjih. Ustvariti želim študentom prijazno okolje, ki bo spodbudilo kreativnost in izvedbo dobrih projektov za vse študente na Obali, za lokalno skupnost in za akademsko skupnost,” je dejal novi predsednik ŠOUP.

Uredništvo

Povezane vsebine:

Najbolj me veseli, če lahko nekomu pomagam razviti najboljšo verzijo sebe