MREŽA ENSVET

Nova lokacija pisarne za brezplačno energetsko svetovanje v Izoli

Izola, 16. marec 2018
Nova lokacija pisarne Ensvet na Sončnem nabrežju v Izoli. V njej so na voljo usposobljeni neodvisni energetski svetovalci mreže Ensvet, ki deluje v okviru Eko sklada.

Foto: Občina Izola

Že od februarja so občanom Izole na naslovu Sončno nabrežje 4 na razpolago strokovnjaki, ki jim lahko z brezplačnimi nasveti in razgovori pomagajo pri izboru, načrtovanju in uresničevanju investicijskih ukrepov učinkovite rabe energije in rabe obnovljivih virov v stanovanjskih stavbah, so sporočili z izolske občine.

Foto: Občina Izola

V pisarni bodo z veseljem pomagali tudi z nasveti pri kandidiranju za nepovratne subvencije in kredite Eko sklada. Svetovanje namreč povečuje energetsko ozaveščenost občanov, povečuje prihranke energije in zmanjšuje emisije toplogrednih plinov, s čimer tudi olajšuje uresničevanje nekaterih ukrepov energetske politike.

Občina Izola vabi vse občane, da se za pomoč pri izpolnjevanju vlog in preverjanje možnosti pridobitve subvencij obrnete na Ensvet Izola, kjer vam bodo brezplačno svetovali in pomagali. Naročite se lahko po telefonu 070 429 021 vsak delovnik, od 15. do 20. ure. Svetovanje poteka po predhodnem dogovoru v torek in sredo, od 17. do 20. ure. V pisarni sta vam na voljo svetovalca Davor Kravanja, vodja pisarne, in Miran Zajc.

Povezane vsebine:

Izola po številu defibrilatorjev na prebivalca prva v Sloveniji

V starih izolskih ulicah se skriva nešteto zanimivih zgodb

Izolske terme