PUSTNI ZAJTRK

Na obali so danes zajtrkovali krofe

Koper, 13. februar 2018
Če ste se danes zjutraj mudili v Kopru, Izoli ali Portorožu in imeli vsaj ščepec sreče, vas je zadnji dan pusta nagradil z brezplačnim in slastnim zajtrkom. No, nagradil vas je Radio Capris, postregli pa so vam ga njegovi radijci.

Foto: Jaka Ivančič

Foto: Jaka Ivančič

Maske, norčije in krofiiii, so zapisali na Caprisu, tako so opisali največji pustni zajtrk na obali, ki so si ga ponovno zamislili. Poslušalci so namreč že kar vajeni, da jih vsako leto razvajajo s krofi.

In tako jih tudi letos niso razočarali. Matej Arh in Klara Beltram sta številne, ki sta jih srečala v Kopru, Izoli in Portorožu obdarila s čisto svežimi, še toplimi in najboljšimi krofi iz domače pekarne – Mlinotestove pekarne Kruh Koper. Na Caprisu pravijo, da se domačini zagotovo strinjajo, da so prav njihovi najboljši daleč naokoli, češ da takšne pečejo samo na Obali.

Foto: Jaka Ivančič

Foto: Jaka Ivančič

Foto: Jaka Ivančič

Caprisovci pa niso polepšali in posladkali jutra samo mimoidočim, ampak tudi tistim, ki so že pridno delali in celo tistim, ki so pridno stavkali. Krof vedno prav pride. Kot je razvidno na fotografijah, se mu ne da upreti, še več, kljub sivemu jutri na obraz nariše nasmeh.

Delilci krofov so zagotovili, da je bil odziv poslušalcev enkraten, ogromna količina krofov pa je povsem pošla v dobrih dveh urah.

Z današnjim sladkanjem so na Caprisu zaključili pustno obarvane dni, ki so jih pričeli z 10. Istrsko pustno povorko v Kopru ter nadaljevali z 8. Caprisovim pustovanjem v Tivoli klubu Portorož.

Foto: Jaka Ivančič

Foto: Jaka Ivančič

Nataša Fajon, Radio Capris

Povezane vsebine:

Ne le Capris, OBALA je zakon!

S hladilnikom toplega srca ogreli marsikatero otroško srce

Radio Capris – Za uspešno prihodnost je potrebna pozitivna vizija