PROMOCIJSKO SPOROČILO

Morski valovi imajo ob obali Slovenske Istre še prijetnejši vonj

Keltika je majhen, a prijeten hotel v Izoli. Nahaja se v Jagodju, ki velja za bolj miren del mesta Izola. Do lepo urejene plaže Simonov zaliv je potrebnih le nekaj minut hoje, saj je hotel od plaže oddaljen le 500 metrov.

Gostom Hotela Keltika je na voljo samopostrežni zajtrk, dnevna recepcija, soba za sestanke in brezplačno parkirišče pred hotelom. Keltika je motoristom in kolesarjem prijazen hotel. V hotelu so na voljo klimatizirane sobe, večina sob ima teraso ali balkon. Gostom so voljo dnevna recepcija, samopostrežni zajtrk, soba za sestanke in lastno veliko parkirišče. Center Izole in stari del mesta nista zelo daleč od hotela. Do centra mesta je po peš poti, ki je speljana ob cesti, le 15 minut. V kolikor se odločite za sprehod ob morju, pa do tja potrebujete le nekaj minut več.

Nedaleč stran se lahko s kolesom zapeljete ali sprehodite po Poti zdravja in prijateljstva Parenzana. Po tej poti je namreč nekoč bila speljana ozkotirna železnica Parenzana, ki je vodila od Trsta, preko Obalnih krajev, pa do Poreča. Lahko pa si izposodite tudi kolesa in Obalo raziskujete na ta način.

Za dobrodošlico pa gostom hotela Keltika nudi gratis kavo BEACH BAR – Plac pod Belvederjem.