PROSTI ČAS

Menjamo znanje za znanje

Izola, 9. avgust 2017
V okviru Mestne knjižnice Izola deluje tudi Borza znanja, katere naloga je tistim, ki se želijo česa naučiti, posredovati podatke o ljudeh, ki jih lahko želeno naučijo, ter tistim, ki želijo s svojim znanjem pomagati drugim, zagotoviti podatke o ljudeh, ki tovrstno znanje potrebujejo.

Znanja, ki se posredujejo preko Borze znanja Izola, so zelo raznolika in segajo vse od znanj tujih jezikov, najrazličnejših ročnih del ali vrtnarskih in drugih tehničnih spretnosti do poznavanja različnih oblik sproščanja, nasvetov za bolj kakovosten življenjski slog, astrologije in alternativnih metod zdravljenja ter številna druga uporabna znanja.

Borza znanja Izola vabi vse, ki ste svoja znanja in veščine pripravljeni deliti z drugimi, ter vse, ki bi se radi naučili nečesa novega, da se nam pridružite. Prijavili vas bomo v našo bazo podatkov in poiskali ljudi, ki so na voljo za izmenjavo znanj. O načinu sodelovanja se s ponudnikom ali povpraševalcem dogovorite sami. Oddolžitev se izvede brezplačno v obliki menjave znanja za znanje ali drugače v dogovoru med obema uporabnikoma. Veseli bomo vsake povratne informacije o tem, kako je izmenjava potekala.

Obiščite nas v Mestni knjižnici Izola, pokličite na 05 6631 282 ali pošljite elektronsko pošto na izola@borzaznanja.si.

Več o borzi znanja pa si lahko preberete na spletni strani www.borzaznanja.si.

NF