MESEČNI NAPOVEDNIK

Marec bo v Gledališču Koper v znamenju smeha

Koper, 1. marec 2018
Marca se bodo lahko obiskovalci Gledališča Koper nasmejali do ušes, saj so rdeča nit programa komedije. Na svoj račun bodo prišle tudi dame, ki so jim posvetili poseben večer.

Foto: Jaka Varmuž

Iz Gledališča Koper sporočajo, da bodo mesec marec začeli s smehom, saj bo za abonmaja 2 in Premiera na sporedu Nušićeva komedija Žalujoča družina v izvedbi Prešernovega gledališča Kranj in SLG Celje. Smeh se bo nadaljeval v soboto, 3. marca, ko se bo po mnogih gostovanjih na domači oder vrnila bulvarna komedija (Totalno) katastrofalna večerja, s katero bodo le nekaj dni kasneje nastopili v tekmovalnem programu 27. festivala Dnevi komedije v Celju.

Marec je tudi mesec v znamenju žensk. Slednjim so v koprskem gledališču pripravili zabavo s Tadejem Tošem. Smeh ne pozna diskriminacije, ugodno vpliva tako na moške kot na predstavnice nežnejšega spola. V marcu bo na programu še produkcija gledališke šole Gledališki trening, ki je pripravila predstavo Noč bogov.

Foto: Gledališče Koper

Če je dober za začetek, bo dober tudi za konec. Smeh namreč. Da, tudi konec meseca so v Gledališču Koper prepustili smehu. Na velikem odru bodo namreč gostili Vida Valiča s predstavo Tvoj bodoči bivši mož, nagrajeno komedijo Cucki v izvedbi Mestnega gledališča Ptuj in Dekliščino v produkciji Špas teatra.

Tretji Intervju Primorskih novic na odru pa bo gostil šefinjo Protokola Republike Slovenije in ljubiteljico glasbe, umetnosti in lepote, Ksenijo Benedetti.

Seveda bo tudi marca poskrbljeno za najmlajše obiskovalce, ki jim bodo posvetili dve marčevski soboti. 3. marca bo na sporedu otroška predstava Kako sta Bibi in Gusti sipala srečo, v soboto, 17. marca, pa jih bo znova obiskala Binka Tinka Pobalinka. Zaradi velikega povpraševanja in omejenega števila mest svetujejo predhodno rezervacijo.
Gledališče Koper vas vljudno vabi v njihovo družbo.

 

Povezane vsebine:

Stoječe ovacije splitskega občinstva ob predstavi Alan Ford

Boris Cavazza: Če ni norosti, ni umetnosti

Predstava Zadnje lune ponuja razmislek o staranju in smrti