VEČERI SMEHA

Komični Striptiz na Martinčevem trgu

Koper, 4. julij 2018
Komični projekt na prostem Smeh na Martinčevem trgu bo letos že tretjič poskrbel za primerno razgibanost čeljustnih mišic in elastičnost kože na obrazu.

Foto: Matjaž Javšnik, vir: Večeri smeha

Ker je dober začetek pol dobrega konca, so za prvi večer pripravili striptiz. Skupinski striptiz. Vodenje zahtevnega podviga so zaupali Matjažu Javšniku, saj so zanj potrebne dolgoletne izkušnje, Matjaž pa si jih je v zadnjih letih “striptiziranja” po vsej Sloveniji nabral ogromno.

Matjaž Javšnik v svojem projektu Striptiz nadaljuje z razgaljanjem in družbeno kritiko, le da tokrat na odru ne razgalja le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne pozabi na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu. Da to drži se lahko prepričate sami – pridite, da ne boste ‘favš’ tistim, ki se bodo na večeru smeha nasmejali do solz.

Vir: Večeri smeha

Strokovnjaki za smeh še sporočajo:
Ministrstvo za zdravje in higieno telesa ter duha priporoča ogled predstave za krepitev trebušnih mišic, razgibanje leve in desne hemisfere in preprečevanje zavisti. Ogled predstave je družbena odgovornost!

Za komični večer z Matjaž Javšnikom si rezervirajte ponedeljek, 9. 7., spektakel pa se začne ob 20.30.

Vstopnina znaša 10 eur, do njih pa pridete na strani Eventim SI ali na koprskem TICu (Titov trg).

Pozor! Gre za zadnjo sezono Striptiza. Kaj bo Matjaž počel po striptizu, še ni znano.

Povezane vsebine:

Zadnja tretjina festivalskih zvezd na Primorskem poletnem festivalu