OTVORITEV

Hvala Supernova, dobrodošel Park Center!

Nakupovalno središče Park Center Koper nadaljuje 15-letno tradicijo svoje predhodnice Supernove, ki je bila prvo večje nakupovalno središče na obalnem področju. V petek in soboto, 13. in 14. oktobra, je na Vikendu zabave in popustov center spektakularno proslavil nov začetek. Z novimi lastniki Revetas Capital Advisors LLP in novimi načrti se želi blagovna znamka še bolj približati obiskovalcem 33 poslovalnic, od megamarketa Interspar, drogerije Mueller, SportsDirecta, Big Banga do Obija ter prenovljene restavracije Interspar. Slovesno odprtje z velikim koncertom, na katerem so nastopili BQL, Ribič Pepe ter Maša in medved, tisoč nagradami na kolesu sreče in glavno nagrado v vrednosti 1000 evrov so privabili rekordno množico obiskovalcev. Dobrodošli v osveženem nakupovalnem središču, novem otroškem kotičku in vedno odlični ponudbi Park Centra!

Boštjan Hrabar, centermanager, Manuela Mayrhofer, predstavnica novih lastnikov skupine Revetas, in BQL so zaželeli dobrodošlico Park Centru.

BQL – glavna zvezdnika velikega koncerta ob odprtju Park Centra – sta izžrebala glavno nagrado 1000 €.

Ribič Pepe, Maša in medved, 150 plesalcev in akrobatov, 1000 nagrad na kolesu sreče in rekordna množica obiskovalcev se je veselila spektakularnega programa.

Boštjan Hrabar, center manager iz podjetja m2 Centermanagement, ki upravlja z nepremičnino, je na velikem odru ob odprtju obiskovalcem in trgovskim partnerjem predstavil podjetje in nove načrte: “m2 Centermanagement se veseli uspešne nakupovalne zgodbe, ki jo prinaša Park Center. Naše podjetje upravlja že 16 nakupovalnih centrov in parkov v Sloveniji ter 10 tovrstnih objektov po Evropi, s čimer se uvrščamo med najmočnejša srednjeevropska upravljavska podjetja.”

Zahvalil se je dosedanjim lastnikom in poudaril pomen vstopa svežega kapitala na slovenski trg: “Zelo smo ponosni, da smo pred 15 leti kot prvo nakupovalno središče na obali pod imenom Supernova zgradili temelje vseslovensko prepoznavni blagovni znamki in dali pečat slovenskemu nakupovanju. Letošnjo jesen pa se pod novim imenom veselimo prenovljene podobe, imena in novega začetka Park Centra.”

Hvala za Supernovinih 15 uspešnih let in dobrodošel Park Center v novi podobi!

Centermanager se zaveda pomena vpetosti in sodelovanja z lokalnim okoljem, od koder prihaja tudi sam: “Koper kot središče obalne regije predstavlja sproščeno mesto na prepihu kulturnih, gospodarskih in prometnih poti. Park Center bo tako pomembno prispeval tudi k lokalnemu utripu in ponudbi Kopra.”