AKTUALNO

Hitra, celovita in prijazna zdravstvena oskrba

Ko se zgodi kaj nepredvidenega in zaradi bolezni ali poškodbe potrebujemo zdravniško oskrbo, si želimo in upamo le na najboljše. Strokovna in celovita zdravstvena oskrba – pa naj gre za zdravniško mnenje, diagnozo ali poseg – je ključni, a ne edini dejavnik. Pomembna je tudi hitra pomoč in prijazna beseda.

Kolikokrat ste se v zadnjem času ustavili ob podatku o čakalnih dobah v slovenskem javnem zdravstvu in ugotavljali, da so tedni in pogosto celo meseci predolga doba, da bi prišli do zdravstvene obravnave?

V Adriaticu Slovenici (AS) pozorno analiziramo potrebe zavarovancev in razvijamo sodobna zdravstvena zavarovanja, ki ob nastanku bolezni ali po poškodbi zagotavljajo hitro pomoč, saj je čakanje na pregled, diagnozo ali poseg v zdravstvu žal postalo stalnica. S sklenjenim zavarovanjem Specialisti je zdravstvena oskrba lahko tudi drugačna. Preprosto pokličete v Center Zdravje AS na telefonsko številko 080-81-10, kjer vam bodo strokovnjaki svetovali, organizirali termin pri ustreznem specialistu, vas naročili na diagnostično preiskavo (magnetna resonanca ali ultrazvočne in laboratorijske preiskave), zdravstveni poseg v ambulantni obravnavi ali pa na ambulantno fizioterapevtsko obravnavo.

Napotnica v žepu tako ni več breme, meseci čakanja in negotovosti pa so lahko preteklost. Pri zdravniku ste zelo hitro, praviloma v roku 10 dni. Ko imate sklenjeno zavarovanje Specialisti, zavarovalnica namesto vas poravna tudi strošek zdravstvene storitve.

Veliko zdravstvenih težav je kroničnih. Trajajo že dlje časa in so se pojavile še pred začetkom sklenitve zavarovanja Specialisti. V takih primerih vam bodo naši strokovnjaki lahko pomagali s pravim in najboljšim nasvetom pri iskanju ustrezne rešitve pri izvajalcih zdravstvenih storitev, ki so na voljo v javnem zdravstvenem sistemu.

Na osnovi dolgoletnih izkušenj, ki jih imamo z več kot 1.800 izvajalci zdravstvenih storitev, smo utrdili sodelovanje s priznanimi strokovnjaki na področju medicine, saj vemo, kako pomembna sta strokovnost in zaupanje.

Kako poteka obravnava s sklenjenim zavarovanjem Specialisti?

1. Pokličete Center Zdravje AS na številko 080 81 10. Tam dobite nasvet in pojasnilo, kako bo potekal postopek.
2. Vsa administracija se uredi na enem mestu. Napotnico, ki ste jo prejeli pri svojem zdravniku ob nastanku težave, pošljete v Center Zdravje AS. Tu vam uredimo datum pregleda, posega, fizioterapije …
3. Vse stroške obravnave poravna zavarovalnica.

Slavica Glavaš

Zavarovanje Specialisti lahko sklenete že za 8,30 evra na mesec. Obiščite www.as.si/specialisti ali se oglasite pri svojem zavarovalnem zastopniku.

Pri reševanju zdravstvenih težav naših zavarovancev so naši partnerji priznani zdravniki specialisti. Kot edina zavarovalnica v Sloveniji za naše zavarovance poskrbimo tudi v lastni specialistični ambulanti Zdravje AS, ki zagotavlja specialistične preglede cenjenih strokovnjakov s področja ortopedije, žilne in splošne kirurgije, kardiologije in fizioterapije.

Nihče se ne počuti dobro, ko je poškodovan ali bolan. In tudi zato je celostna obravnava tako pomembna. Izkoristite jo.

Povezane vsebine:

Krog varnosti prinaša popolno paleto produktov, ki jih posameznik potrebuje

Kako obvladati stres?

Slavica Glavaš, strokovna direktorica zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj