ZDRAVJE – PROMOCIJSKO SPOROČILO

Energetsko uglaševanje

Elena Sofia Seničar je energetska terapevtka, ki je poznana po izredno učinkovitih terapijah energetskega uglaševanja in svetovanja. Za sebe pravi, da človeku povrne izgubljeno energijo in mu pomaga, da se pretok energije sproži in povrne v ravnovesje. Na ta način spodbudi človeško telo, da začne z samozdravljenjem.

Ko jo povprašamo kako terapija deluje nam odgovori: »Vsak človek so rodi z določenim genskim zapisom. Poleg zapisa v fizičnem telesu, obstaja še energetski zapis, ki znanstveno še ni priznan. Zapis deluje, kot program v računalniku. Ko naša duša doživi energetski udarec (gledanje nasilja, prepirov, agresije, manipulacij, stresa, v osebnem sodelovanju, kot tudi po televiziji), se sproži program, ki deluje kot računalniški virus. V fizičnem telesu ga prepoznamo kot bolezen. Ljudje zbolijo in ne morejo ugotoviti vzroka za svojo bolezen.

S svojim »Energetskim uglaševanjem« ugotovim »vzrok« bolezni, zbrišem energetski udarec v duši človeka, telo pa sproži naravno fizično ozdravitev. V moji prisotnosti se energije prenašajo tudi na fizično telo. Energetsko uglaševanje je izredno močna sedemdnevna terapija, ki pomaga telesu spodbuditi sposobnost samozdravljenja, s katerimi dosega presunljive rezultate. Tako mi je uspelo po 8 mesecih zbuditi mladega fanta iz kome in starejšo žensko po kapi (preko fotografije) – gospa je po peti terapiji odprla oči. »Gre za to, da vsaka vibracija povzroči učinek. »Če je kost zlomljena, jo zdravnik nastavi, telo pa samo spodbudi ozdravitev. Če imamo poseg v telo, to samo sproži proces celjenja. Ko se rodimo, imamo odprt kanal, dostop do izvira energije – boga, višjega jaza, kakor hočete reči. V prvih štirih tednih po rojstvu prihaja energija v človeka, po tem teme zaraste in se dotok prekine. Kako porabimo pridobljeno energijo v času življenja, je odvisno od nas samih. Če se ukvarjamo z nepomembnimi rečmi in povzročamo negativne stvari, kršimo karmični zakon. To energijo trošimo, in ko pade do spodnje čakre, pride bolezen in človek umre, ker je energetsko iztrošen. Škodljivo pa na človeka vpliva tudi omenjeni energetski udar v biopolje. Če se energijsko iztrošimo ali doživimo udarec na mentalno in fizično telo, iščemo za rešitev tablete, toda vzroka ne izničimo, ker je v nas. Pri moji terapiji se teme ponovno odpre in dobimo lahko dostop od 5 do 15 % življenjske energije, da nato telo samo sproži samozdravljenje. Učinki – po izkušnjah strank – pa so izredni.

In kako vse skupaj deluje? To je zvočna terapija, ki z mojo energijo sproži zelo močne vibracije. Ljudje ležijo in poslušajo, prepustijo se zvočnem zapisu in glasu, sprostijo se, napolnijo se z energijo, vidijo barve in svetlobo, imajo občutek lebdenja, kroženja energije po telesu, včasih zaspijo, Lahko se pojavi reakcija, čiščenje organizma. Sproži se reakcija in telo se samo obnavlja. Podobno gre v naše telo informacija, kot na primer pri informirani vodi ali bioresonanci. Ko se sproži reakcija, ljudje bolje spijo, zbudijo se s svežo energijo, njihove misli so
bolj jasne, zamere izginejo, jasno vidijo nove cilje, brez živčnosti, vse se uravnoteži, tudi delovanje organov, izginejo bolezni – alergije, neplodnost, depresija, energijska izgorelost, demenca, težave z srcem, astma, težave z dihali … vse bolezni,
ki obstajajo.

Terapije trajajo 7 dni zapored, brez prekinitve, po 30 minut, lahko se izvaja tudi na daljavo po fotografiji. Osma, dodatna terapija pa odpravi odvisnost od alkohola ali kajenja. V težkih primerih je potrebno terapijo ponoviti po treh mesecih.« Na njeni spletni strani » www.elenasenicar.si« si lahko preberete zahvale strank, ki jim je pomagala do izboljšanja zdravja in počutja. Prav tako je pomagala tudi pri živalih, za katere pravi, da ne razumejo jezika, razumejo pa energijo. Elena Sofija Seničar je prav tako pridobila Certifikat (Bio)energijskega delovanja na človeka s strani svetovno priznanega inštituta Bion, ki je inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo. Pri njih je opravljala energijski vpliv na ritem dihanja, energijski vpliv na energijske centre in pa energijski vpliv na vodo. V svoji dolgoletni praksi je prišla do spoznanja, da ni neozdravljivih bolezni, so le neozdravljivi ljudje.

(BIO)ENERGIJSKI VPLIV NA ENERGIJSKE CENTRE

Shematski prikaz energijskih centrov prve testne osebe pred Eleninim vpljivom (rdeče osenčeni krogi) in po njem (obarvani krogi). V primeru povsem uravnoteženega človeka so krogi poravnani na sredini slike, zamaknjenost levo oz. desno pomeni čustveno-fizično neravnovesje. Na sliki lahko vidimo, kako je pri določeni osebi stabilizirala drugi in šesti energijski center.

OBROČ

Evapo fotografij značilnih tekstur posušenih kaplijc testne vode z visoko vsebnostjo mineralov (40x povečava). Slika 1: kapljica nevplivane vode (kontrola). Slika 2: kapljica vode, ki jo je energizirala Elena Sofia Seničar. Pri kapljici vode, ki je bila izpostavljena Eleninemu bioenergetskemu vpljivu, vidimo bolje izoblikovan obroč okoli temnejšega središča, kar pomeni, da je v skladu s testnimi navodili uspela s svojo bioenergijo usmeriti sušenje mineralnih ostankov bolj proti robu.

ElenaS d.o.o., Mariborska cesta 86, 3000 Celje, Tel: 051 452 964, elenas.doo@gmail.com