SKRITI KOTIČKI SLOVENIJE

Eko resort pod Veliko planino

Ob vznožju Velike planine, v vasi Godič pri Kamniku, se nahaja turistično naselje, Eko resort pod Veliko planino.

Resort se nahaja v osrčju narave, ob reki Kamniška bistrica. Edinstvena lega, svež gorski zrak in neokrnjena narava so naravne vrednote, ki so odlično izhodišče za to, da lahko gostu ponudimo nepozabno izkušnjo in doživetje.

Rdeča nit resorta je simbolika Velike planine, s katero gostu približamo tradicijo in njeno etnološko vrednost Hišice za bivanje, ki so primerne za max. 5 oseb, sledijo arhitekturi pastirskih koč, kot tudi celotna zasnova etnološko obarvanega resorta. Opremljene so s spalnico, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico, pričarajo vam domačnost, toplino ter hkrati ponujajo udobje.

Eko resort pod Veliko planino ponuja počitnikovanje v popolnoma naravnem okolju, z visokim nivojem udobja, z dodatno ponudbo pa sledimo merilom in zahtevam sodobnega turista. Ponudba resorta temelji na pridelavi lastne eko sezonske zelenjave, s kmetijo v malem, ki je prav tako umeščena v resort, pa goste seznanimo s slovenskimi in lokalnimi avtohtonimi živalmi ter tako odraslim kot otrokom na delavnicah predstavimo tradicionalne običaje.

V poletnih mesecih se gostje lahko osvežijo v naravnem biološkem ribniku in sprostijo na plaži ob kristalno čisti Kamniški bistrici. V mini gozdnem wellnessu je na voljo finska savna ter po naročilu klasiča masaža.

Novost letošnjega poletja so glamping šotori, ki gostom, ki hrepenijo po oddihu v spokojni tišini in naravi, nudijo počitnikovanje v t.i. glamuroznih šotorih. Ti so primerni za dve osebi, prostornost in veliko okno s čudovitim razgledom pa vam bodo tudi v deževnih dneh pričarali romantično vzdušje. Tudi na kulinaričnem področju vas v Eko resortu pod Veliko planino čakajo novosti. Odpira se namreč se gostilnica, ki bo temeljila na ponudbi lokalne in domače hrane vrhunske kvalitete, pastirsko obarvano pojedino pa si boste lahko privoščili na terasi ali v prvem nadstropju gostilnice s pogledom na ribnik. Z dejavnostmi v Eko resortu pod Veliko planino želimo pričarati prijazno vzdušje družinam in posameznikom. Z doživljajskimi etnološko obarvanimi aktivnostmi, ki potekajo na trajnostno naravnanih elementih, skrbimo prav za vse generacije. Vsakdo lahko najde kotiček za mir, doživetja in aktivnosti.