PROSTI ČAS

Do novih znanj in spoznanj v Središču za zamostojno učenje v Izoli

Izola, 11. avgust 2017
V Mestni knjižnici Izola deluje tudi Središče za samostojno učenje, kjer se lahko marsičesa naučite ali pa nadgradite svoje znanje.

Bi si radi brezplačno dopisovali po internetu z družinskimi člani in prijatelji, ki so daleč proč, pa ne znate uporabljati elektronske pošte? Bi se radi brezplačno naučili urejati svoje digitalne fotografije s pomočjo preprostega računalniškega programa? Bi se radi podali na pot osebnostne rasti? Odhajate na počitnice v tujino in bi se radi brezplačno naučili vsaj nekaj osnovnih fraz tujega jezika? Ste brezposelni in potrebujete brezplačno pomoč pri pisanju vloge za zaposlitev? Pravi naslov za vas je Središče za samostojno učenje v Mestni knjižnici Izola.

Središče za samostojno učenje je namenjeno mladim, odraslim, starejšim, zaposlenim, brezposelnim, študentom, tujcem ipd., torej čisto vsem, ki se zavedate, da se sodoben in osveščen človek, ki želi biti vedno in povsod v koraku s časom, uči od rojstva dalje in povsod, ne samo v šoli, in česarkoli – ne zgolj šolskih predmetov, temveč tudi za vse druge majhne in velike, življenjske in delovne ter druge potrebe. Čas in ritem učenja prilagodite lastnim interesom, zmožnostim in obveznostim. Učenje v središču za samostojno učenje je za udeležence brezplačno, projekt usklajuje Andragoški center Slovenije s finančno podporo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Družba danes od nas zahteva vedno več znanja, za učenje pa je vedno pravi čas – tudi poleti. V poletnem času vas pričakujemo ob ponedeljkih in četrtkih med 8. in 12. uro ter popoldne med 18. in 20. uro, ob torkih, sredah in petkih pa med 8. in 15. uro. Lahko tudi predhodno pokličete na 05 66-31-282 ter si tako zagotovite prosto učno mesto.

NF