CENIK

Cenik oglaševanja

Primorski odmevi so nov obalni časopis, ki ga enkrat mesečno, povsem brezplačno, v svoje hišne nabiralnike prejemajo gospodinjstva v Ankaranu, Kopru, Izoli, Piranu in Portorožu. Časopis trenutno izhaja v nakladi 30.000 izvodov.

Primorski odmevi so neodvisen časopis, ki opozarja, seznanja, svetuje in zabava. Vsebuje različne prispevke s področja aktualnega dogajanja, kulture, turizma, gospodarstva, kmetijstva, športa, razvedrila in še veliko več.

Doplačila:
Za objavo oglasa na redakcijski strani po želji naročnika je cena 20 % višja, za objave na zadnji strani pa 80 % višja.
Cena za oglas v glavi časopisa na naslovnici je 500 EUR, možni dimenziji sta 42 x 29 mm ali 180 x 16 mm.

Nagradna križanka:
Celostranska križanka z geslom po lastni izbiri (do 18 črk). Naročnik zagotovi tudi 3 simbolične nagrade (majice, kape, storitve …). Cena križanke je 500 EUR.

Izdelava in oblikovanje oglasa je 80 EUR.

ODDAJA OGLASOV

Rok za oddajo oglasnega gradiva je do sedem dni pred izidom. Izdelan oglas je lahko v formatih PDF, AI, EPS, CDR (fonti v krivuljah) ali TIF in JPG (ločljivost 300 dpi).

REKLAMACIJE:

Rok za reklamacije je tri delovne dni po izidu Primorskih odmevov. Pri ponavljajočih oglasih reklamacije upoštevamo le, če naročnik na napako opozori po prvi objavi. Za telefonske popravke naročenih oglasov je odgovoren naročnik. Pri oglasih, ki so bili oddani z zamudo, reklamacij ne upoštevamo.

ZASTOPA: