SOBA ZA PISANJE

Brezplačen prostor za pisanje na Vodnikovi domačiji

Ljubljana, 11. avgust 2018
Na Vodnikovi domačiji Šiška (Ljubljana) urejajo sobo za vse, ki potrebujejo prostor za pisanje. Miza, stol, računalnik in mir, brezplačno. Z enim pogojem – prijavite se. Do 20. avgusta.

Foto: TejaIdeja

“Tvoj vsakdan zapolnjuje pisanje? Se s pisanjem preživljaš in nimaš mirnega prostora za razmišljanje in pisanje?

S koncem avgusta na Vodnikovi domačiji Šiška vzpostavljamo Sobo za pisanje, skupni prostor, na voljo vsem, ki za pisanje besedil potrebujete prostor, mizo, stol,” so zapisale skrbnice projekta.

V prvem letu delovanja bo prostor z vsemi podpornimi programi s področja pisanja namenjen predvsem mladim med 15. in 29. letom starosti.

Vodnikova domačija Šiška, hiša branja, pisanja in pripovedovanja, se nahaja v Ljubljani na
Vodnikovi cesti 65.

Foto: Wiki

Prvega septembra bodo v Sobi za pisanje na voljo tri mesta, opremljena z računalnikom in ostalo opremo, hkrati pa bodo ponudili tudi Lastno sobo. Svoj prostor si lahko za obdobje treh mesecev (z možnostjo podaljšanja) zagotovite povsem brezplačno.

Vse, kar morate storiti, je poslati pismo … in v njem zapisati, kdo ste, kaj pišete, zakaj potrebujete prostor za pisanje, kakšen naj bo prostor, ki omogoča produktivno pisanje).

Pismo, ki naj ne bo daljše od ene A4 trani, pošljite na email naslov nika.kovac.8m@gmail.com. Ne pozabite opredeliti prostora, ki ga želite najeti (Lastna soba ali delovno mesto v skupni sobi za pisanje) in kako dolgo ga boste potrebovali.

Prijave pošljite do 20. avgusta. Prve uporabnike in uporabnice sobe bo komisija izbrala v desetih dneh po izteku roka za prijave.

Prostor bo na voljo od septembra naprej.

Uredništvo